Het Lange Wachten

Gister de punctie, opbrengst 4 eitjes, en vandaag horen we hoeveel hiervan bevrucht zijn. “Om een uur of 10 hebben we de uitslagen binnen”, zei dokter S. Dus vanaf 10 uur begint het Lange Wachten.

10.30 uur Logisch dat ze niet klokslag 10 uur bellen. Ze moeten vast een hele lijst telefoontjes afwerken. Mijn achternaam begint met een S, eind van het alfabet, dus dat duurt nog even.

11.00 uur Hoewel… Als het slecht nieuws is bellen ze vast vroeg. Het is niet erg om te wachten als je dan maar wél goed nieuws krijgt. Zo lullig anders voor de slecht-nieuws-mensen, én wachten én slecht nieuws. Dat zullen ze vast niet doen, daar denken ze vast over na.

11.30 uur Ja, of…. Ze bellen eerst de goed-nieuws-mensen. En de kneuzen krijgen nog een second opinion, dus die bellen ze juist als laatste!

12.00 Ahhgg!!!

Uiteindelijk heb ik om 12.30 uur zelf maar gebeld, met klotsende oksels en een hartslag van 180. Ze hadden het druk en waren nog niet aan bellen toegekomen. Tja, daar maak je je dan druk om.

En 4 van de 4 bevrucht!

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Alle berichten van IVF meisje

2 Reacties op “Het Lange Wachten

  1. Ik had het al getwitterd maar dit is zulk mooi nieuws dat het nog een extra felicitatie verdiend. Op naar de terugplaatsing en dan hopelijk aan het einde van de Vreselijke Wachtweken een tweede streep.

  2. Kim

    Gefeliciteerd!! Ik had trouwens hetzelfde bij dr S, moest uiteindelijk zelf bellen om iets te weten te komen…. Zenuwslopend, ken het gevoel, maar het pakte goed uit! Ik duim voor dikke strepen! Groetjes Kim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s