Leeg

Gister weer een zwangerschapstest gedaan. Weer geen tweede streepje.

Weer geen tweede streepje

Ahhg, om moedeloos van te worden. We hebben al zo veel geprobeerd! We zijn naast het medische circuit ook het alternatieve circuit ingedoken. Intensieve acupunctuur, vieze Chinese kruidenthee, een hele lading voedingsupplementen, homeopatische druppels. Geen koude voeten, warme baarmoeder, geen tampons. We hebben van alles gegeten en gedronken. En vooral ook van alles gelaten…

Ik voel eigenlijk niet eens wat. Ben niet verdrietig. Ben niet boos. Ben niet eens teleurgesteld. Ik voel me vooral heel … erg … leeg …

Advertenties

10 reacties

Opgeslagen onder Alle berichten van IVF meisje

10 Reacties op “Leeg

 1. Ze zeggen we eens “de aanhouder wint” maar het is toch moeilijk om dat voor ogen te houden als je zoveel tegenslagen hebt gehad! Wat ontzettend balen dat het niet gelukt is!!! Ondanks al jullie inspanningen.
  Dikke knuffel

 2. Willy

  Ach, wat ontzettend jammer
  Je hebt er zo je best voor gedaan waar ik heel veel respect voor heb
  Lieverds ik denk aan jullie

 3. 😦 Sterkte lieverd! Ik bid dat God je alles geeft waarnaar je verlangt. ‘T is zo hard, ik weet ‘t. Blijf geloven…’T zal je eens lukken!

 4. Miranda

  Heel erg herkenbaar, dat lege gevoel, niet eens meer kunnen huilen. Op een gegeven moment heb je het zo vaak meegemaakt en ben je zo lamgeslagen 😦

  Wat eerdere reactie zeggen, “De aanhouder wint” of “het zal je eens lukken” is helaas niet zo, het is waarschijnlijk lief bedoeld maar dat soort opmerkingen kunnen ook verkeerd overkomen, alsof je als het niet lukt, niet hard genoeg je best hebt gedaan of niet lang genoeg hebt volgehouden, wat natuurlijk helemaal niet zo is.

  Wat wel zo is, is dat ook al zijn de omstandigheden ideaal, nu met alle nieuwe medicatie, je alsnog maar een beperkte slagingskans hebt en dit dus ook domme pech geweest kan zijn en het de volgende keer met dezelfde omstandigheden misschien wel raak is. Als je nog een volgende keer aan kunt en durft.

  Sterkte!

 5. PFFFF…. 😦
  Veel sterkte en goede moed gewenst….

 6. Marit

  😦 Wat een domper toch weer… Veel sterkte

 7. Was het maar een gouden regel he, -dat de aanhouder wint? Dan had je verd** toch inmiddels weleens een positieve test in handen mogen houden -of tenminste alle kracht gehad hebben om stug en vol goede moed door te zetten tot de gegarandeerde beloning tot jou zou komen.

  Heel veel liefs en sterkte!!!

  Liefs, I

 8. Matilda

  Liefje,

  Het spijt me voor je! Je bent sterke vrouw! Het is ook heel normaal om je zo te voelen, misschien moet je zelfs zo voelen.
  Wat zegt Scholtes zelf aan jullie?
  Maar probeer toch “Believe in impossible!”

 9. Ik begrijp helemaal wat je voelt….lamgeslagen!
  Wens jullie ONTZETTEND veel sterkte,misschien een kleine
  troost als jullie weten niet de enige te zijn…

  Veel liefs Bibi..(fertiforum)

 10. I.

  Je hebt een leuke, pakkende schrijfstijl. Daarmee blijft het een triest vehaal. Doe ermee wat je wil: ik denk dat dr S te veel de nadruk legt op spermakwaliteit. Ook met gefragmenteerd sperma worden massa’s vrouwen (blijvend) zwanger. Op je 41e vergroot je je kansen het meest met een eiceldonor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s