Ieder huisje heeft zijn kruisje

Langzaamaan begin ik aan het idee van eiceldonatie te wennen. Want wat is nog normaal? Zo heeft mijn vriendin een petekind, mijn collega een adoptiekind, mijn oud-collega een pleegkind, een kennis van mij een leenkind, ons buurmeisje een oppaskind en mijn zusje een stiefkind. Ik pas daar prima tussen met een eiceldonatiekind.

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Alle berichten van IVF meisje, Over eicellen en andere vrouwenzaken

3 Reacties op “Ieder huisje heeft zijn kruisje

 1. Geen makkelijke keuze lijkt mij. Al denk ik wel dat eens je de knoop doorhakt en er voor gaat je uiteindelijk wél héél gelukkig zal worden met je kindje. Andere eicel of niet. Véél succes!!

 2. Andere eicel of je eigen eicel, je kindje groeit in jouw buik, krijgt voeding en zuurstof door de navelstreng die aan jou vast zit.
  Jouw hart gaat harder werken om jouw kindje van genoeg bloed te voorzien. Jij en jouw lichaam koesteren dit zo enorm gewenste kind.

  Heel erg veel succes!!!!!
  Xxx
  Liefs silvia

 3. Miriam van Roon

  ..en weet je wat straks ook meespeelt: Een baby weet niet anders, als het kon zou die zeggen “lieve mama, ik weet niet wat een eicel is maar ik weet wel wie JIJ bent, ik ken je al zo lang als ik me bewust ben, ik herken je geur, je stem, ik weet hoe je aanvoelt, ik wil zo graag bij je zijn want alleen daar voel ik me veilig en geborgen. Jij bent mijn Mama en niemand anders. Mama, hou me vast, geef me te drinken, zorg voor mij, hou van mij, ik heb je nodig en NIEMAND anders zal ooit mijn mama zijn.

  Echt waar, een baby weet al vanaf het begin het verschil tussen de eigen moeder en een andere vrouw, en gaat alleen af op moedermelk-geur van de eigen mama. Je bent straks moeder omdat hij of zij dat van je heeft gemaakt, niet een of andere arts….

  Ik wens jullie heel erg veel succes!!
  Liefs, Miriam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s