De beruchte wachtweken

“Weet je nog hoe dat bij mij ging?” Ik ben op kraamvisite bij mijn vriendin S en ik weet het nog goed. S was twee maanden zwanger zonder dat ze het in de gaten had. “Echt, het is bij iedere vrouw anders.”

Ik heb haar net verteld dat ik in de beruchte wachtweken zit, ongeduldig uitkijkend naar de dag van de zwangerschapstest en verlangend speurend naar signalen van een zwangersschap. Ook heb ik haar verteld over mijn etentje van de vorige avond met twee IVF-meiden. Een is heel pril zwanger en we hadden haar vroege zwangerschapssignalen besproken. En dat was een hele lijst! Van opstandige darmen en moe, misselijk- en duizeligheid, tot bubbeltjes in haar baarmoeder en een lichtstraal door haar lichaam bij de innesteling.

En ik voel niets… Behalve sinds gisteravond heel veel onzekerheid…

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Alle berichten van IVF meisje

Een Reactie op “De beruchte wachtweken

  1. Anonymous

    Moeilijk he meid…ik had anderhalve week na de IUI ook signalen, pijnlijke borsten, moe…maar dat kwam door de pregnyl die ik had gespoten. Want toen ik migraine kreeg en puisten weer opdoken wist ik gewoon dat de teleurstelling eraan kwam. Ik was voor de gek gehouden. Maar hopen mag altijd he….Sommige mensen voelen helemaal niks. Dat kan ook….Ik begrijp je onzekerheid heel goed. Ik hoop dat je je voor niks zorgen hebt gemaakt en dat het nu raak is, ik duim heel hard voor je!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s