Familieweekend

We zitten in Landal Greenparks. Mijn lief en ik, mijn ouders, en mijn zus met haar man en vier kinderen. Het is een drukte van jewelste. Iedereen schreeuwt om de aandacht van mijn jongste neefje (3). De reden dat ik uitkeek naar dit weekend was het omdat ik mijn neefje graag weer eens wilde zien en een trotse tante zou willen zijn.

Dus doe ik mee met aandacht trekken. Ik speel mee met het spelletje Memory (hij richt zich op opa en mijn zus), ik til hem op schoot (hij rukt zich los), ik geef hem een cadeautje (dat neemt hij van een afstandje aan), ik probeer een praatje over zijn Unoxwanten (hij negeert me)… Het is overduidelijk, met de moordende concurrentie van zijn moeder, zijn superstiefzus, zijn favoriete stiefbroer, zijn vaste oppasopa en -oma maak ik geen schijn van kans.20131123-113728.jpg

Zaterdagochtend komt Sinterklaas langs op het park. De hele familie maakt zich op om met mijn kleine neefje naar de intocht te gaan kijken. Ik trek me terug en neem een bad. Geen zin in deze strijd. Een strijd die ik toch verlies.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Alle berichten van IVF meisje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s